Obavijest o dezinformacijama i lažnim izjavama Miljenka Vidaka

Poštovani,

Vezano uz izjave Miljenka Vidaka u kojima navodi da IPA Zagreb nažalost odlazi u povijest, obavještavamo vas kako se radi o dezinformacijama i lažnim izjavama. Prilažemo vam rješenja Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske. Obzirom da smo legalisti, te smo čekali sudske pravorijeke nismo se služili medijima i pisanjem svakojakih poruka i obavijesti. Nažalost Miljenko Vidak se služio manipulacijama i obmanama i time ugrožavao rad i postojanje naše udruge. Uvjereni smo da su okončanja ovih postupaka pred sudovima doprinijeli tome da i drugi klubovi u Hrvatskoj sagledaju ulogu Miljenka Vidaka u potenciranju “pravnog nereda “s ciljem prikrivanja osobnih malverzacija u suradnji sa IV Nakladništvom. S obzirom na navedeno prilažemo rješenje Ministarstava i objašnjenja te naših prava i da bi vi svi imali uvid u istinu.

Obrazloženje:

Skupština IPA Zagreb je donijela odluku tj promjenu Statuta članka 8 jer isti nije bio usklađen sa Statutom IPA Sekcije Hrvatska članak 16 u kojem piše ČLANICOM SEKCIJE SE POSTAJE DRAGOVOLJNO što znači da je Skupština IPA ZAGREB ispravno izmjenila svoj Statut.

Što se tiče PIKADO KLUBA : IPA Zagreb već desetak godina ima neke sportske klubove koji imaju pravnu osobnost jer sportski savezi gradova i županija ne dozvoljavaju natjecanje istih klubova u ligama i turnirima koje oni organiziraju a sve oni organiziraju, jedan od njih je pravni klub i HAPKIDO KLUB koji je prevarom Miljenka Vidaka otišao i predstavlja IPA Sekciju Hrvatsku, nogometaši, stolni tenis i dr.

Što se tiče krivotvorenja iskaznica, znački i svih kaznenih prijava žalosno je da vas Miljenko Vidak od 16.listopada 2023. godine laže i obmanjuje. Rješenjem Općinskog Državnog Odvjetništva sve kaznene prijave odbačene su, što ćemo objaviti kroz par dana.

Što se tiče duga i on je lažan, na Upravnom odboru IPA Sekcija Hrvatska donesena je odluka da Sekcija naplaćuje članarinu našim članovima te da se na kraju godine napravi blagajničko izvješće i da se pošalje IPA Zagreb koliko i kome je članarina naplaćena od Sekcije.

2020,2021,2022,2023,2024 ni za jednu godinu nije poslano blagajničko izvješće. Zakon o udrugama kaže da udruge moraju imati članarinu i voditi evidenciju svega što je nama onemogućeno jer nemamo blagajnička izvješća IPA Sekcije Hrvatska.

Za sve navedeno IPA Zagreb je podnijela nekoliko kaznenih prijava protiv Miljenka Vidaka.

Isto tako Vas obmanjuje, laže i skriva istinu vezano za Skupštinu IPA Sekcije Hrvatska od 10.04.2021. godine za koju je dobio rješenje iz Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske te ćete od nas uskoro i to dobiti i saznati istinu.

PREDSJEDNIK IPA ZAGREB
Darko Minković

 

IPA_Sekcija_Hrvatska_ca_IPA_Zagreb_rješenje_Ministarstva_pravosuda_i_uprav…24 (1)